Saalbach

Shortski 5/02 tot 8/02

SAALBACH - HINTERGLEMM KROKUSVAKANTIE
22/02 TOT 29/02

Ski Magic

Ski tijdens de krokusvakantie in het grootste skigebeid van Oostenrijk (Saalbach-Hinterglemm, met meer dan 400 km pistes.

Onze hotels liggen in het centrum, vlak bij de pistes en dicht bij al het après-ski gebeuren. Zalig toch!

Interesse of vragen?
Contacteer ons op info@skimagic.be of per telefoon op 055/ 61 21 56

Contacteer ons voor meer info Ski Magic Reclamebanner

Onze hotels in de krokusvakantie

hotel WOLF 3*** 

IN ALPINE PALACE 5*****

hinterglemm


HALF PENSION (7 NACHTEN)

dubbel standard kamer


€ 1360 / PER PERSOON


Contacteer ons voor meer info

hotel dorfschmiede 4****

hinterglemm


HALF PENSION (7 NACHTEN)
dubbele economy kamer


€1260 / per persoon

Contacteer ons voor meer info
Ski Magic

Het skigebied van Saalbach-Hinterglemm ligt in het Salzburgerland en behoort tot de absolute top in Oostenrijk, en staat in de top 10 van Europese skigebieden.

SAALBACH-HINTERGLEMM wordt dit seizoen aangesloten op het gebied ZELL AM SEE en KAPRUN en je krijgt daar vanaf volgend seizoen ruim 415 km pistes voor de voeten !!
Door deze uitbreiding wordt het gebied op slag de nr 1 van Oostenrijk !


Op je tochten kom je met de regelmaat van de klok de leukste bergrestaurantjes tegen. Er zijn er hier meer dan 60 !! (nergens in de Alpen zijn er zoveel). Overal kan je lekker eten voor weinig geld. Op de koop toe word je er in de meeste gevallen ook nog aan tafel bediend terwijl je rustig geniet van een aperitiefje in de zon…

Ook ’s avonds vind je zowel in Saalbach als in Hinterglemm een grote waaier aan bars, restaurants en uitgangsmogelijkheden. Blijft U toevallig ’s avonds eens hangen in het “andere dorp”… geen nood. De taxi’s rijden er 24 u op 24 u en zijn echt niet duur…

Wij bezoeken dit skigebied reeds bijna 20 jaar ! Elk jaar opnieuw ... Wij kennen het gebied dus door en door en geven u met heel veel plezier enkele interessante tips om van deze skireis een topvakantie te maken.