Saalbach

Shortski 5/02 tot 8/02

SHORTSKI SAALBACH - HINTERGLEMM in JANUARI
11-14/01, 19-22/01 en 25-28/01

Wij kunnen onderstaande periodes aanbieden als groeps-shortski.
In overleg met de verantwoordelijke van Uw groep regelen wij niet alleen het verblijf, maar ook het transport evenals skipassen voor het gewenste aantal dagen. Tevens is een ontbijt bij aankomst mogelijk !


Wij zijn steeds 3 nachten ter plaatse en U kunt genieten van 4 volle skidagen. In geval wij Uw bustransport moeten regelen wordt er steeds door de nacht gereden.


Interesse of vragen?
Contacteer ons op info@skimagic.be of per telefoon op 055/ 61 21 56

Contacteer ons voor meer info Ski Magic Reclamebanner

Onze aanbiedingen in januari

11/01 tot 14/01


hotel WOLF 3***
IN ALPINE PALACE 5*****

hinterglemm


HALF PENSION (3 NACHTEN)

skipas 4 dagen
TRANSPORT TE BESPREKEN


Het absolute tophotel ALPINE PALACE bevindt zich in het centrum van HINTERGLEMM, naast de liften/pistes en de après ski. U heeft ter plaatse dus geen vervoer nodig.

U logeert in het  hotel WOLF 3*** (dat verbonden is met het 5***** ALPINE PALACE hotel). De kamers van hotel WOLF zijn eenvoudig ca 15m², met een kleine badkamer met toilet, verder flatscreen en soms met balkon.
De restaurants, bars en wellness bevinden zich in het nieuwe 5***** gedeelte. 

Uiteraard kunt U ook in het nieuwe 5***** gedeelte logeren.
Houd hier dan wel rekening met een hogere prijsklasse. (Op aanvraag)

19/01 tot 22/01


shortski de luxe

hotel kohlmais 4****

saalbach


HALF PENSION (3 NACHTEN)
skipas 4 dagen

transport met VIP dreamcoach

Voor deze shortski kunnen wij beschikken over een luxueuze DREAMCOACH slaapbus (max 28 pers). Beneden zijn er normale zitplaatsen, op het bovendek zijn de slaapplaatsen. Ieder heeft zo zijn eigen slaapcouchette. Deze bus wordt dus niet omgebouwd. Bent U moe ? Dan ga je gewoon rustig slapen…

Hotel KOHLMAIS bevindt zich in het centrum van SAALBACH, vlakbij de lift (Kohlmaislift) en op 50m van de befaamde BAUER APRES SKI. De piste eindigt vlakbij het hotel aan de après ski !
Prima hotel met uitstekende beoordelingen op een toplocatie.
Het hotel heeft een binnenzwembad evenals een saunagedeelte.

25/01 tot 28/01


hotel dorfschmiede 4****

hinterglemm


HALF PENSION (3 NACHTEN)
skipas 4 dagen

transport te bespreken

Hotel DORFSCHMIEDE is van dezelfde eigenaar als ALPINE PALACE. Gelegen in het centrum van HINTERGLEMM rechtover ALPINE PALACE , op 100m van de bekende REITERKOGELIFT en de pistes.
De après ski begint hier reeds aan de voordeur…Het hotel heeft een gezellige bar en een zwembad evenals een sauna gedeelte.
Kwaliteit/prijs een topper en vaak gevraagd door groepen.

Contacteer ons voor meer info

contacteer ons vrijblijvend voor meer details & alle andere vragen

info@skimagic.be
of bel: 055 61 21 56

wilt u graag mee?

Misschien kunt u geen grote groep vinden voor één van onze trips ... en u wil er toch graag bij zijn?
Laat het ons dan weten. Wij kijken wat wij voor u kunnen doen

Het skigebied van Saalbach-Hinterglemm ligt in het Salzburgerland en behoort tot de absolute top in Oostenrijk, en staat in de top 10 van Europese skigebieden.

SAALBACH-HINTERGLEMM wordt dit seizoen aangesloten op het gebied ZELL AM SEE en KAPRUN en je krijgt daar vanaf volgend seizoen ruim 415 km pistes voor de voeten !!
Door deze uitbreiding wordt het gebied op slag de nr 1 van Oostenrijk !


Op je tochten kom je met de regelmaat van de klok de leukste bergrestaurantjes tegen. Er zijn er hier meer dan 60 !! (nergens in de Alpen zijn er zoveel). Overal kan je lekker eten voor weinig geld. Op de koop toe word je er in de meeste gevallen ook nog aan tafel bediend terwijl je rustig geniet van een aperitiefje in de zon…

Ook ’s avonds vind je zowel in Saalbach als in Hinterglemm een grote waaier aan bars, restaurants en uitgangsmogelijkheden. Blijft U toevallig ’s avonds eens hangen in het “andere dorp”… geen nood. De taxi’s rijden er 24 u op 24 u en zijn echt niet duur…

Wij bezoeken dit skigebied reeds bijna 20 jaar ! Elk jaar opnieuw ... Wij kennen het gebied dus door en door en geven u met heel veel plezier enkele interessante tips om van deze skireis een topvakantie te maken.