FAMILIE-HOTELS

Onze hotels liggen steeds in de directe nabijheid van de liften/pistes, centraal in UW skidorp. Eens ter plaatse blijft de wagen aan de kant, U doet er alles te voet…

 

De door ons gekozen hotels zijn steeds van een zeer goed niveau. Bent U echter op zoek naar “HET GOEDKOOPSTE”, dan moeten wij U teleurstellen…Hiervoor gaan wij U niet kunnen helpen. Wij verwijzen U dan liever door naar andere aanbieders.

 

Nogmaals onze hotels zijn van het “beter niveau” en wat belangrijker is steeds met een topligging. Geen vervelende ochtendritten (en terugritten) van en naar de pistes…geen volgestompte skibussen…Nee, bij ons kom je buiten uit je hotel en binnen de 5 minuten sta je aan de dichtste lift…en dat heeft nu eenmaal een prijs…

"DE LUXE"-HOTELS: SKITRIPS NAAR DE ABSOLUTE LUXEHOTELS IN OOSTENRIJK

Ook voor de luxe hotels zit U bij ons op de juiste plaats. Wij kennen de absolute toppers in de grootste skigebieden (KITZBUHEL, ISCHGL, SAALBACH-HINTERGLEMM, OBERTAUERN, SERFAUS FISS LADIES, ...)

Altijd 5***** met alles erop en eraan.

Houd hier wel rekening met een hoger prijskaartje.

Sfeerbeeld Ski Magic
press to zoom
sfeerbeeld snowboard Ski Magic skireizen
press to zoom
Ski Magic Sfeerbeelden
press to zoom
Sfeerbeeld Ski Magic
press to zoom
sfeerbeeld snowboard Ski Magic skireizen
press to zoom
Ski Magic Sfeerbeelden
press to zoom
1/1
Ischgl
Ischgl Sfeerbeeld

hoogte: 1350-2800m
240 km pistes

Ischgl

Saalbach
Saalbach-Hinterglemm sfeerbeeld

hoogte: 1000-2100 m
270 km pistes

Saalbach-Hinterglemm

Obertauern
Obertauern uitzicht

Obertauern
hoogte: 1850-2450 m
100 km pistes

Al deze gebieden staan in de Europese top 10 van de populairste skigebieden.

Op basis van uw informatie en indien u zelf geen specifieke voorkeur heeft, stellen wij u afhankelijk van de periode die u verkiest, vrijblijvend een gebied voor dat het best past bij de gekozen periode en uw verwachtingen.

Misschien denkt u aan een ander skigebied? Geen probleem laat het ons weten. Wij zoeken voor u de gepaste accommodatie, in de directe nabijheid van de liften in het dorp waar u wilt zitten.