Skivakantie Saalbach-Hinterglemm

Shortski 5/02 tot 8/02

BUS ONLY

Wenst U enkel een busreis te boeken op één van onze shortski-momenten? 

Dat kan!

Contacteer ons voor meer info

contacteer ons vrijblijvend voor meer details & alle andere vragen

info@skimagic.be
of bel: 055 61 21 56

wenst u met een grote groep een shortski te doen?

BEL OF MAIL ONS EN WIJ KIJKEN WAT WIJ VOOR U KUNNEN DOEN ...

UW HOTEL NAAST DE LIFTEN EN DE PISTES, TEGEN DE BESTE VOORWAARDEN.


INFO@SKIMAGIC.BE


Ski Magic

Het skigebied van Saalbach-Hinterglemm ligt in het Salzburgerland en behoort tot de absolute top in Oostenrijk, en staat in de top 10 van Europese skigebieden.

SAALBACH-HINTERGLEMM wordt dit seizoen aangesloten op het gebied ZELL AM SEE en KAPRUN en je krijgt daar vanaf volgend seizoen ruim 415 km pistes voor de voeten !!
Door deze uitbreiding wordt het gebied op slag de nr 1 van Oostenrijk !


Op je tochten kom je met de regelmaat van de klok de leukste bergrestaurantjes tegen. Er zijn er hier meer dan 60 !! (nergens in de Alpen zijn er zoveel). Overal kan je lekker eten voor weinig geld. Op de koop toe word je er in de meeste gevallen ook nog aan tafel bediend terwijl je rustig geniet van een aperitiefje in de zon…

Ook ’s avonds vind je zowel in Saalbach als in Hinterglemm een grote waaier aan bars, restaurants en uitgangsmogelijkheden. Blijft U toevallig ’s avonds eens hangen in het “andere dorp”… geen nood. De taxi’s rijden er 24 u op 24 u en zijn echt niet duur…

Wij bezoeken dit skigebied reeds bijna 20 jaar ! Elk jaar opnieuw ... Wij kennen het gebied dus door en door en geven u met heel veel plezier enkele interessante tips om van deze skireis een topvakantie te maken.