Onze troeven

Wij garanderen u een persoonlijk contact teneinde de beste keuze te kunnen maken volgens uw wensen.

Eén ding is zeker ... u logeert in een prima hotel, vlak bij de liften in het centrum van het gekozen skidorp. Ter plaatse heeft u geen vervoer meer nodig.

Bij ons geen uitgebreide lijst van hotels en skigebieden. Wij focussen ons op die gebieden die wij door en door kennen en waar wij de hotels en hun ligging ook zeer goed kennen.

De hotels variëren van 3*** tot zelfs 5*****.
Op basis van uw wensen en de samenstelling van uw gezelschap/groep maken wij samen met U de beste keuze

Wanneer en hoe ernaartoe?

Voor groepen ”uit en thuis op de plaats van uw keuze …”
U kunt de autoreis uiteraard voor eigen rekening nemen. Voor groepsreizen boeken wij voor uw gezelschap een autocar. Wij kunnen samenwerken met een aantal gerenommeerde reisbusondernemingen. Het gamma van cars is erg breed wat aantal reizigers (20 tot 60), comfort en luxe aan boord betreft. Het is belangrijk om het juiste aantal deelnemers bij de reservering aan te geven, omdat de keuze van de autocar voor een deel de prijs bepaalt. Hoe groter uw groep des te interessanter de prijs. Een bus met 40 personen komt natuurlijk voordeliger uit dan een bus met 20 tot 25 personen, maar alles kan tegen de juiste prijs.

In dit geval rijdt de bus alleen voor uw gezelschap en zijn er geen tussenstops. Vertrek is voorzien op de plaats van uw keuze (waar de bus na de reis ook terugkeert) doorgaans rond 19.00 uur en afgezien van de door u gevraagde stops, rijdt de chauffeur heel de nacht door naar de afgesproken bestemming. Bij aankomst, kunt u zich omkleden in daarvoor voorziene ruimtes in het hotel, krijgt u een extra ontbijt en kunt u daarna meteen op de latten, de skipassen liggen immers voor u klaar!