Onze hotelselectie

U logeert in een hotel dat vlakbij (max. 300 m) de belangrijkste lift in uw skidorp gelegen is.
Wij hebben geen catalogi met prijslijst of contingenten kamers op voorraad. Wij luisteren naar uw wensen en zoeken de beste hotels passend bij uw vraag, gaande van 3 tot 5 sterren. De hotels bieden soms halfpension (HP), soms ook enkel ontbijt (KO), maar hun ligging is altijd “top”, in het hart van het dorp, vlakbij alle uitgangsmogelijkheden. Geen busvervoer meer nodig van uw hotel naar de liften, daar kan u van op aan.

Wanneer en hoe ernaartoe?

Voor groepen ”uit en thuis op de plaats van uw keuze …”
U kunt de autoreis uiteraard voor eigen rekening nemen. Voor groepsreizen boeken wij voor uw gezelschap een autocar. Wij kunnen samenwerken met een aantal gerenommeerde reisbusondernemingen. Het gamma van cars is erg breed wat aantal reizigers (20 tot 60), comfort en luxe aan boord betreft. Het is belangrijk om het juiste aantal deelnemers bij de reservering aan te geven, omdat de keuze van de autocar voor een deel de prijs bepaalt. Hoe groter uw groep des te interessanter de prijs. Een bus met 40 personen komt natuurlijk voordeliger uit dan een bus met 20 tot 25 personen, maar alles kan tegen de juiste prijs.

In dit geval rijdt de bus alleen voor uw gezelschap en zijn er geen tussenstops. Vertrek is voorzien op de plaats van uw keuze (waar de bus na de reis ook terugkeert) doorgaans rond 19.00 uur en afgezien van de door u gevraagde stops, rijdt de chauffeur heel de nacht door naar de afgesproken bestemming. Bij aankomst, kunt u zich omkleden in daarvoor voorziene ruimtes in het hotel, krijgt u een extra ontbijt en kunt u daarna meteen op de latten, de skipassen liggen immers voor u klaar!