top of page

Uw zomervakantie

in Oostenrijk

Fiets- en wandelvakantie in Oostenrijk

Wist U dat Oostenrijk sinds kort helemaal bovenaan staat in de lijst van meest gekozen vakantiebestemmingen voor de zomer bij de Vlamingen?

Gedaan met de loden hitte van Zuiderse bestemmingen. In Oostenrijk geniet je van een gematigd zomerklimaat met aangename temperaturen van meestal rond de 25 graden.

Neem daarbij nog het prachtige berglandschap en de vele activiteiten, en niet te vergeten de zeer betaalbare tophotels. Tijd dus voor een actieve zomervakantie met het gezin in Oostenrijk.

Wandeltochten, fietsen of mountainbiken, prachtige golfterreinen, zwemmogelijkheden…

Het avontuur wacht op Uw gezin.

​Wij kunnen U hotels aanbieden in behoorlijk wat gebieden maar kiezen in de eerste plaats  voor de mooie vallei van SAALBACH-HINTERGLEMM. Dit gebied kennen wij zeer goed en wij hebben er prima contacten met een aantal uitstekende hotels (meestal met zwembad).

 

Ter plaatse kan je fietsen huren en de liften brengen je tot 2 x per dag (gratis) naar de top van de berg waar je afdaling kan beginnen. Deze regio staat bekend als één van de beste bestemmingen voor een wandel- en/of fietsvakantie in Oostenrijk.. Genoeg gefietst of gewandeld ? Doe dan even een uitstap naar het mondaine ZELL am SEE met haar groot meer. Je bent er zo na een korte autorit van ca 20 minuten.

Naast SAALBACH-HINTERGLEMM kunnen wij uiteraard zogoed als alle andere regio’s in Oostenrijk aanbieden. Wat had U misschien in gedachten?

Mail of bel ons vrijblijvend voor een aanbieding op maat van Uw gezin.

iStock-169975699.jpg

INTERESSE IN EEN VAKANTIE IN OOSTENRIJK?

bottom of page